Getuigen zware mishandeling gezocht

maandag 19 augustus 2013

Saasveld - In de nacht van zondag 18 op maandag 19 augustus werd een 20-jarige Hengelor zwaar mishandeld op de Gravenallee in Saasveld. De politie zoekt getuigen.

De Hengelor fietste omstreeks 03.30 uur op de Gravenallee inSaasveld. Hij kwam vanaf een horecagelegenheid in Saasveld en fietste alleenrichting Hengelo. Hij verklaarde plotseling door drie jongens van de fiets tezijn getrapt. Vervolgens bleven de drie jongens hem schoppen, tot hijuiteindelijk in een naastgelegen sloot viel. Terwijl hij probeerde uit de slootte kruipen, werd hij telkens teruggeschopt. Toen de jongens schrokken van eengeluid, gingen ze er vandoor. De Hengelor is teruggelopen naar dehorecagelegenheid in Saasveld, waar hij door een ambulance is opgehaald om metonbekend letsel naar een ziekenhuis te worden gebracht.

De Hengelor gaf het volgende signalement op van het drietal:

Mensen die iets hebben gezien van de mishandeling of dieinformatie hebben die van belang kan zijn voor het onderzoek, worden verzochtcontact op te nemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via M. 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Reutum | 112 alarmeringen Reutum | Goedkoop Tanken in Reutum | Supermarkten in Reutum | Weerbericht Reutum