Hennepplantage ontmanteld

vrijdag 30 augustus 2013

Tubbergen - De politie heeft 28 augustus een hennepplantage ontmanteld in een woning aan de Hekkertsweg.

Naar aanleiding van een anonieme melding heeft de politie donderdagavond rond23.15 uur een hennepplantage aangetroffen in een woning aan de Hekkertsweg. Inde woning waren twee slaapkamers ingericht als kwekerij. In totaal stonden er353 hennepplanten. Ook was er sprake van diefstal stroom. De aanwezige 22-jarigeman uit Utrecht is aangehouden. Hij is na verhoor heengezonden. Proces-verbaalwordt opgemaakt.

Zeg nee tegen hennepteelt!

Het kweken van hennep is illegaal en strafbaar. Daarnaast is hetgevaarlijk zowel voor uzelf als voor de omgeving. Voor hennepteelt wordt vaakgebruik gemaakt van illegaal afgetapte stroom en installaties die slecht zijnaangelegd. Daarom levert dit een ernstig gevaar op voor de brandveiligheid. Ookkan schade aan woningen ontstaan door lekkages, stank en schimmelvorming.

U kunt een hennepkwekerij herkennen aan bijvoorbeeld: elektriciteitsproblemen inde buurt, afgeplakte ramen, stank / vocht / schimmel / lekkages in of rondom dewoning of licht dat constant brandt.

Hennepkwekerijen vormen een gevaar voor hun omgeving, mogelijk dus ook vooru. Hebt u overlast van een hennepkwekerij of vermoedt u dat er bij u in de buurtgekweekt wordt? Bel de Politie: 0900-8844, of meld het bij Meld Misdaad Anoniem:0800-7000.

(2013087167)

bron: politie.nl | Categorie: drugs


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Reutum | 112 alarmeringen Reutum | Goedkoop Tanken in Reutum | Supermarkten in Reutum | Weerbericht Reutum